CURSUSSEN

We starten in september 2023 weer met een nieuw cursus, lees gauw verder!Na de zomervakantie weer lekker shinen met impro? Kom dan meedoen met onze cursus:
Op vrijdag 29 september starten we met een 10 weekse cursus voor kinderen van 8-12 jaar waar we volop aan de slag gaan met improviseren met allerlei spelvormen. Hierdoor kan jij scènes opbouwen uit het niets, leer je typetjes te spelen, snel op elkaar te reageren en mooi en strak uit te beelden wat je maar wil. Tijdens de laatste les is een inloophalfuur voor de ouders. Dan kunnen jullie je kind zien schitteren!En het mooie van improvisatietheater? Iedereen kan het! Doe mee en laat je talent stralen!

Wat is theatersport? 

10-weekse cursus NIEUW


8-12 jaar


Zit jouw kind boordevol creativiteit? En kan hij of zij wel een toffe theatrale uitdaging gebruiken? Meld hem of haar dan nu aan voor onze 10-weekse cursus met aan afsluitende voorstelling!

Onze cursus is geschikt voor kinderen (8-12 jaar) met of zonder ervaring hebben met improvisatietheater. We gaan dieper in op het opbouwen van verhaallijnen, het ontwikkelen van personages, samenspel en het spelen voor publiek. En natuurlijk leren de kinderen allerlei nieuwe spelvormen uit de theatersport! 

 

Hoe/wat/waar:

  • 10 lessen met afsluitend open les voor ouders en vriendjes op vrijdag 8 december (15:00-15:30)
  • Data: vrijdag 29 september, 6,13,20 oktober, 3,10,17,24 november, 1 en 8 december
  • Tijd: 14:10-15:30  (kinderen die niet op de sterrenwachter of burijn zitten zijn welkom om 14:30 
  • Basisschool de Sterrenwachter, Alkmaar
  • Prijs €16,-
  • We starten met een groep bij 8 aanmeldingen. Opgeven gaat via stadskidsalkmaar zie onderstaande knop.

Vakantie workshops


We geven regelmatig workshopdagen in schoolvakanties - dit zijn 1 of meerdere dagen vol spelplezier, voor kinderen (8-12) en jongeren (13-17). Voor deze dagen is geen ervaring vereist, iedereen is welkom. 

Als eerste op de hoogte van al ons cursusaanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: