CURSUSSEN

We starten in april 2024 weer met een nieuw cursus, lees gauw verder!Wil je een keer lekker shinen met impro? Kom dan meedoen met onze cursus:
Op vrijdag 19 april starten we met een 9 weekse cursus voor kinderen van 8-12 jaar waar we volop aan de slag gaan met improviseren met allerlei spelvormen. Hierdoor kan jij scènes opbouwen uit het niets, leer je typetjes te spelen, snel op elkaar te reageren en mooi en strak uit te beelden wat je maar wil. Tijdens de laatste les is een inloophalfuur voor de ouders. Dan kunnen jullie je kind zien schitteren!En het mooie van improvisatietheater? Iedereen kan het! Doe mee en laat je talent stralen!

Wat is theatersport? 

9-weekse cursus NIEUW


8-12 jaar


Zit jouw kind boordevol creativiteit? En kan hij of zij wel een toffe theatrale uitdaging gebruiken? Meld hem of haar dan nu aan voor onze 9-weekse cursus met een afsluitende voorstelling!

Onze cursus is geschikt voor kinderen (8-12 jaar) die wel of geen ervaring hebben met improvisatietheater. We gaan samen de leukste typetjes bedenken, nieuwe verhalen maken, leren uitbeelden van alles wat je in een verhaal nodig hebt. En natuurlijk leer samen te spelen en allerlei nieuwe spelvormen uit de theatersport! 

 

Hoe/wat/waar:

  • 9 lessen met afsluitend open les voor ouders en vriendjes op vrijdag 5 juli (15:00-15:30)
  • Data: vrijdag 19, 26 april, 17,24,31 mei, 14,21,28 juni en een afsluitende les op vrijdag 5 juli
  • Tijd: 14:10-15:30  (kinderen die niet op de sterrenwachter of burijn zitten zijn ook welkom om 14:30)
  • Basisschool de Sterrenwachter, Alkmaar
  • Prijs €16,-
  • We starten met een groep bij 8 aanmeldingen. Opgeven gaat via stadskidsalkmaar zie onderstaande knop.

Cursus aanbod


We geven naschoolse cursussen op scholen in de regio Alkmaar. Dit is op vrijdagmiddag na schooltijd. Voor voor kinderen (8-12) . Voor deze cursus is geen ervaring vereist, iedereen is welkom. 

Als eerste op de hoogte van al ons cursusaanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: